Kinderen Kinderkleding Shortama

Shortama Desicable Me Rood/Donkerblauw-98 (3 jaar) | 3609080590387

Despicable Me (Nederlandse titel: Verschrikkelijke Ikke) korte pyjama met een leuke print van deze kleine, gele, humanoïde wezens. Het t-shirt heeft een ronde halslijn, korte mouwen en de korte broek is voorzien van een elastische tailleband. • Thema: Despicable Me, • Materiaal: 100% katoen, • Seizoen: Zomer, • Kraagvorm: Ronde hals, • Kleur: Rood/Donkerblauw, Despicable Me (Nederlandse titel: Verschrikkelijke Ikke) korte pyjama met een leuke print van deze kleine, gele, humanoïde wezens, in de kleuren rood en blauw. Het t-shirt heeft een ronde halslijn, korte mouwen, de korte broek is voorzien van een elastische tailleband. Despicable Me, De schattige mannetjes in de 2 films van Despicable Me zijn mateloos populair, ze hebben zelfs een eigen attractie in een pretpark in de Universal Studios in Orlando, Despicable Me Minion Mayhem‘. Het is daarom niet zo gek dat een er een eigen film over deze leuke, grappige gele mannetjes uit komt. Bij ons op de webshop kunt u zowel dekbedovertrekken als pyjamas en t-shirts bestellen, wie wil dat nou niet van deze populaire mannetjes?
ean: 3609080590387

prijs: 6.95  (klik hier voor meer informatie)